Workshops Knetters 2018

Workshops 

  • Illustreren met Rick de Haas, Els Vermeltfoort en Nicolle van den Hurk
  • Schrijven met Eus Roovers
  • Bakken met de vrolijke Kit en Kaat van Jolanda Horsten
  • Maak een vriendschapsknutsel met de Bakfietsjuf
  • Ga actief aan de slag met muziek (koperblazen, houtblazen of slagwerk) met KMD
  • Bezoek Paul van Loons Griezelbus

Workshop slagwerk
Tik jij altijd mee met de muziek? Zit je niet graag stil? Heb je zin om te leren? Kom dan naar de workshop slagwerk! Samen met ervaren muzikanten uit een echt harmonieorkest leer je fijne kneepjes van het vak! Zien wij jou straks spelen op de basedrum? Of op de snare?

Workshop houtblazers
Lijkt muziek maken je leuk, maar weet je niet precies wat je wil? Bij deze workshop maak je kennis met de dwarsfluit, klarinet en saxofoon! Hoe werkt zo’n instrument? Wat moet je kunnen? Zien we je daar?

Workshop koperblazers
Tetereteeeeet! Wauw, koperblazers maken zo’n gaaf geluid! In deze workshop maak je kennis met de trompet, trombone en bariton! ! Ook mag je natuurlijk proberen of het iets voor jou is! Misschien speel jij straks de sterren van de hemel in een supergave band!